...

ARTIKEL

Forfatter: Tobias Kold / Foto: Oskar Mogensen

16/06/2024 KL. 17:00

ADHD CAMP FOR VOKSNE, MED DOPAMINKLUBBEN

Tournesol Rejser har slået pjalterne sammen med Dopaminklubben for at arrangere en fed Camp for voksne med ADHD i sensommeren 2025. ADHD Campen vil byde på en vild blanding af inspirerende talks, musikalske indslag, og masser af muligheder for at dele erfaringer om livet med ADHD med andre ligesindede.

Dopaminklubben er en podcast skabt af Anders Morgenthaler og Roald Bergmann, der fokuserer på livet med ADHD. Den er kendt for sin humoristiske og uhøjtidelige tilgang til emnet, hvor værterne deler personlige oplevelser og anekdoter om deres egne ADHD-diagnoser.

En vigtig del af podcastens charme er dens rå og filterløse tilgang, hvor både værter og gæster åbner op om deres udfordringer og triumfer med ADHD, hvilket har gjort den populær blandt lyttere, der sætter pris på den ærlige og ofte humoristiske tone​

"Vi er super spændte over at kunne annoncere vores første ADHD-camp i samarbejde med Anders og Roald! Det bliver en unik mulighed for voksne med ADHD at mødes, lære og grine sammen på en af Danmarks smukkeste øer. Målet er at få sammensat et program fyldt med inspirerende talks, fede musikalske indslag og masser af tid til at dele erfaringer og historier. Det bliver en uforglemmelig oplevelse, hvor vi ikke bare får ny viden, men også skaber et stærkt fællesskab og nogle fantastiske minder. Jeg glæder mig helt vildt til at møde jer allesammen derude!"

Mikkel Nicco Madsen

Tournesol Rejser

Tournesol Rejser er kendt for sin innovative tilgang til rejsebranchen, hvor det ikke kun handler om destinationen, men om at skabe meningsfulde og berigende oplevelser for folk med specifikke interesser og behov. Det lover rigtig godt for fremtidige samarbejder mellem Tournesol Rejser og Dopaminklubben.

Campen bliver holdt på smukke Bornholm, hvor solen skinner det meste af tiden. Det giver deltagerne chancen for at kombinere læring og selvudvikling med en afslappende ferieoplevelse.

Bliv medlem af Dopaminklubben allerede i dag! Vi kommer løbende til at dele information om vores ADHD-camp, tilmeldinger og en masse andre dopamin-udløsende begivenheder. Du vil ikke gå glip af noget

RELATERET ARTIKEL

ET SAMARBEJDE MED MENING, FOR NEURODIVERGENTE
Tournesol Rejser og TravelHeart Family lancerer tilpassede gruppe rejser til Kreta

Tournesol Rejser samarbejder med TravelHeart Family for at tilbyde grupperejser, med første destination på Kreta.

VI SPONSORERER

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.